Leuk dat je lid wil worden van TV Ramele Raalte! Om het proces snel te kunnen doorlopen, zijn er een aantal zaken waarmee je rekening moet houden.

Pasfoto
Allereerst is het belangrijk dat je een digitale pasfoto (of een normale van voren gemaakte foto hebt met een neutrale achtergrond) die je weet te vinden op je computer. Deze ben je zo dadelijk nodig bij de stap hieronder

Digitaal aanmeldformulier
Het digitale aanmeldformulier is vernieuwd, waarmee je je nu direct in onze administratie kunt inschrijven. Deze kun je hieronder gelijk invullen, niet alle velden zijn verplicht, maar je dient in ieder geval een pasfoto te uploaden, je NAW gegevens achter te laten, alsmede onderaan je IBAN nummer en te naam stelling met auto incasso in te vullen.

Invullen kun je hier doen (klik)

Kiezen van een lidmaatschap
De laatste stap van je aanmelding, is om te kiezen voor een lidmaatschap bij de vereniging. Daarvoor bieden we momenteel onderstaande lidmaatschappen aan. In het aanmeldformulier geef je onderaan bij ‘Lidmaatschap‘ aan welk van onderstaande vormen je wenst te gebruiken.

Lidmaatschappen incl. tennislessenBedrag
Jeugd actie t/m 17 jaar
Lidmaatschap eerste jaar TRR + 10 lessen
€ 95,-
Jeugdleden t/m 17 jaar (peildatum december lopend jaar)
Lidmaatschap TRR + 18 lesse
€ 200,
Senior actie (eerste jaar) TRR + 10 lessen
minimaal 4 / maximaal 8 deelnemers per groep
€ 95,-
Lidmaatschappen exclusief tennislessen
Jeugdleden t/m 17 jaar (peildatum december lopend jaar)
Bij automatische incasso €2,50 korting
€ 60,-
Studenten (18+) bewijs van inschrijving (jaarlijks aanleveren)
Bij automatische incasso: € 2,50 korting
€ 65,-
Senioren lidmaatschap
Bij automatische incasso: €5 euro korting
€ 125,-

Let op!
De actielidmaatschappen zijn alleen mogelijk (zowel senioren als junioren) wanneer je de laatste 2 jaar geen lid bent geweest bij TRR.

Contributie wordt geïnd in 2 termijnen (medio maart/april) en medio (mei/juni) voor bestaande leden. Bij aanmelding gedurende het jaar kan het zijn dat incasso in 1 keer plaatsvindt.