Baanreglementen

Afhangreglement Tennisvereniging Ramele Raalte

1. Alle leden van TRR met een geldig lidmaatschapspasje hebben recht van spelen op de tennisbanen, m.u.v. banen welke beschikbaar zijn/worden gesteld voor training, diverse competities en bijzondere evenementen.

2. Om te kunnen spelen moet een ieder gebruik maken van het afhangsysteem, dat binnen is opgehangen aan de muur. Hiervoor dient men het geldig (KNLTB) lidmaatschapspasje, dat na het betalen van de contributie wordt verstrekt, te gebruiken. Indien men wil spelen, dient men minimaal 2 verschillende pasjes te scannen (enkel) of 4 pasjes (dubbel) en een baan te kiezen. Indien er niet ( of niet correct) is afgehangen kan men geen rechten claimen op een baan. Via de KNLTB app kan er vooraf digitaal een baan gereserveerd worden.

3.  De reservering vervalt op het moment dat een van de spelers het park verlaat of wanneer er een digitale reservering niet 10 minuten van tevoren op het afhangbord is bevestigd. Als er een of meerdere banen vrij zijn, mag men niet afhangen op een bezette baan. Indien alle banen bezet zijn, dient men als tweede af te hangen op de baan waarop als eerste de speeltijd is verlopen.

4. Er mag slecht voor 1 tennisbeurt worden afgehangen. Het gebruik van andermans pasje is verboden.

5. De speelduur voor enkelspel is 30 minuten en de speelduur voor dubbelspel is 60 minuten. Voordat men de baan betreedt, moet men op het hangbordsysteem de verschillende pasjes laten scannen en een baan kiezen.

6. Aan het einde van de wedstrijd dienen de spelers te allen tijde de baan te slepen.

7. De banen zijn geopend tot 23:00 uur. De banen zijn verlicht. De laatste speler dient altijd de lampen uit te doen.

8. In geval van verschil van interpretatie wordt uitsluitsel gevraagd aan een lid van het bestuur van TRR.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 572 356 308

Tennispark Racketcentrum Ramele

Hammerweg 8
8101 NE Raalte

KVK-nummer

40650477