Baanreglementen

Afhangreglement Tennisvereniging Ramele Raalte

1. Alle leden van TRR met een geldig lidmaatschapspasje hebben recht van spelen op de tennisbanen, m.u.v. banen welke beschikbaar zijn/worden gesteld voor training, diverse competities en bijzondere evenementen.

2. Om te kunnen spelen moet een ieder gebruik maken van het afhangsysteem, dat is opgehangen aan de muur. Hiervoor dient men het geldig (KNLTB) lidmaatschapspasje, dat na het betalen van de contributie wordt verstrekt, te gebruiken. Indien men wil spelen, dient men minimaal 2 pasjes (enkel) of 4 pasjes (dubbel) bij de gewenste baan in het afhangsysteem te plaatsen. Indien er geen pasjes geplaatst zijn, kan er in principe niet gespeeld worden. Een speler kan dus nooit zonder pasje een baan afhangen.

3. Als men heeft afgehangen dient men op het tennispark aanwezig te zijn. De reservering vervalt op het moment dat een van de spelers het park verlaat. Als er een of meerdere banen vrij zijn, mag men niet afhangen op een bezette baan. Indien alle banen bezet zijn, dient men als tweede af te hangen op de baan waarop als eerste de speeltijd is verlopen.

4. Er mag slecht voor 1 tennisbeurt worden afgehangen. Het gebruik van andermans pasje is verboden.

5. De speelduur voor enkelspel is 30 minuten en de speelduur voor dubbelspel is 60 minuten. Voordat men de baan betreedt, moet men de klok instellen op de juiste aanvangstijd. De klok mag niet tussentijds verzet worden, ook niet na het verstrijken van de minimale speeltijd, ook al hebben zich nog geen nieuwe spelers aangediend.

6. Aan het einde van de speeltijd dienen de spelers te allen tijde de baan te slepen.

7. Jeugdleden t/m 12 jaar mogen tot 19:00 uur spelen, de oudere jeugd (t/m 17 jaar) mag na 19:00 uur afhangen en spelen op buitenbaan 6.

8. De banen zijn geopend tot 23:00 uur. De banen zijn verlicht. De laatste speler dient altijd de lampen uit te doen.

9. In geval van verschil van interpretatie wordt uitsluitsel gevraagd aan een lid van het bestuur van TRR.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 572 356 308

Tennispark Racketcentrum Ramele

Hammerweg 8
8101 NE Raalte