Het jaar 2018 is nog niet ten einde of de voorbereidingen op het competitieseizoen 2019 zijn alweer begonnen. Dat betekent ook dat de inschrijvingen voor de voorjaarscompetitie 2019 weer geopend zijn. Vanaf vandaag kan je je team(of jezelf) opgeven om competitie te spelen. Voor de Speeldata klik hier
Geef je een team op? Vul dan het opgaveformulier in en stuur het naar competitie@tvramele.nl.

Aanmeldingsformulier

Heb je geen team en/of ben je een nieuwe speler? Competitie is er voor iedereen! Neem even contact op zodat we op zoek kunnen naar een competitievorm of competitieteam passend bij jouw tennissituatie.

We promoten dit competitiejaar ook de 8&9 competitie, deze vorm is zeer geschikt voor beginnende spelers die nog niet zo bekend zijn met tennis. De nadruk ligt veel meer op het ontdekken van wedstrijdtennis dan op de daadwerkelijke prestatie van een wedstrijd. De tegenstanders zijn allemaal beginnende tennissers, waardoor je niet direct tegenover de ervaren spelers komt te staan. De dagen zijn korter dan de reguliere competitie(maximaal 1 dagdeel, bijvoorbeeld zondag van 13u tot 16u) en daardoor makkelijker te plannen. Lijkt dit je wat? Lees hier dan meer over deze vorm.

Voor komend jaar zijn er verschillende nieuwe vormen toegevoegd waar we als competitiespeler uit kunnen kiezen. We hebben de meest relevante voor onze club op een rijtje gezet.
Op de vrijdagavond is het nu mogelijk om een mixed competitie te spelen, bovendien kan je al op de vrijdagavond spelen als je senior bent. Het is dus niet meer alleen een 35+ avond.
Op zaterdag en zondag is er de mogelijkheid om te kiezen voor competitievormen met alleen maar dubbelspelwedstrijden. Je speel dan niet meer 2 enkels en 3 dubbels als team, maar 4 dubbels. Dit kan in de 17jaar of oudercompetitie of in de 35+ competitie. Voor het complete nieuwe aanbod en de wijzigingen kan je het bestandje hieronder bekijken.

Competitieaanbod klik hier

Mail je opgave voor maandag 31 december naar competitie@tvramele.nl.

581 totaal aantal vertoningen, 5 aantal vertoningen vandaag