Wel af en toe heel erg warm weer, maar nog geen zomer. De voorjaarscompetitie is nog aan de gang en het is nog lang geen najaar. Jullie ongetwijfeld, welverdiende vakanties staan ook weer voor de deur, maar wij moeten wel op tijd teams aanmelden voor deelname aan de KNLTB najaarscompetitie 2018. En dus gaan we ons hier al weer mee bezig houden. Wij ervaren dat steeds meer spelers ook deze competitie erg op prijs stellen, onderaan de pagina is te zien op welke data er gespeeld zal worden.

Competitievormen
Het is mogelijk om op donderdag, vrijdag, zaterdag of zondag te spelen. Er zijn diverse competitievormen mogelijk.

Donderdag: ochtend damesdubbel, avond 8&9 dubbel

Vrijdag: heren, herendubbel, dames, damesdubbel, gemengd dubbel

Zaterdag: heren, dames, gemengd dubbel

Zondag: heren, dames, gemengd dubbel, 8&9

8 & 9 competitie 
Net als in het voorjaar is het ook in het najaar mogelijk mee te doen aan deze competitie. De opzet van de competitie is hetzelfde als in het voorjaar (2 partijen, compact spelen). Er kan ingeschreven worden voor de donderdagavond en zondagmiddag.

Heb je geen team? Geen nood, neem contact met ons op via competitie@tvramele.nl en wij informeren je en proberen of we jou bij een team aan kunnen laten sluiten. Aan deelname aan de competitie zijn kosten verbonden, we handhaven het bedrag van 37.10 euro per deelnemend team, dit bedrag is exclusief de kosten van de benodigde tennisballen.

 

Inschrijvingen moeten uiterlijk 23 juni 2018 zijn ontvangen via e-mail op competitie@tvramele.nl

1,058 totaal aantal vertoningen, 5 aantal vertoningen vandaag