Lidmaatschappen & Acties

Binnen TRR werken we met verschillende lidmaatschapsvormen en hebben we vaak aan het begin van het jaar ook een actie voor nieuwe leden. Op deze pagina leggen we graag uit welke mogelijkheden je hebt! Op het aanmeldformulier (bovenaan je pagina via 'lid worden') kun je je keuze bekend maken.

Lidmaatschappen

Binnen TRR maken we gebruik van lidmaatschappen mét en zonder lessen voor een all-in prijs. Voor de all-in prijs hebben we een aantal jaren geleden gekozen op basis van feedback van voornamelijk ouders van jeugdleden. Door de all-in prijs weet je per zomerseizoen (maart tot oktober) wat je kwijt bent voor het bondslidmaatschap (KNLTB), TRR en de lessen van onze clubtrainer! Wanneer je lid wilt worden van TRR is het goed om te weten dat je ook automatisch aangemeld wordt bij de KNLTB en daarvan berichten kunt ontvangen. Dit is nodig in verband met de verzekering, maar ook zodat je daadwerkelijk kunt tennissen en kunt afhangen op de buitenbanen. 

Lidmaatschappen inclusief zomerlessen (all-in prijs)

Lidmaatschapsvormen Bedrag
Jeugdleden (tot 17 jaar) stand 31-12-2021
Lidmaatschap TRR + zomerlessen
Automatische incasso €180,-

Lidmaatschappen zonder zomerlessen

Lidmaatschapsvormen Bedrag
Jeugdleden (tot 17 jaar) stand 31-12-2021 bij automatische incasso €60,00 (anders €65 euro)
Studenten (18+) met bewijs van inschrijving bij auto incasso €65,00(anders €70 euro)
Senioren bij automatische incasso €120 (anders €125 euro)

Actielidmaatschappen 2021

We proberen ieder jaar acties te organiseren. Om hiervan gebruik te kunnen maken, ben je de afgelopen 2 kalenderjaren geen lid geweest van TRR (afgemeld per 31-12-2019 of eerder). Daarnaast geldt onderstaand bedrag voor het eerste jaar van je lidmaatschap. Na het huidige jaar wordt je lidmaatschap omgezet naar een regulier  lidmaatschap zonder lessen (die kun je wel zelf afnemen tegen betaling bij de trainer).

Lidmaatschapsvormen Bedrag
Senioren actie (18+)
Lidmaatschap TRR + 10 tennislessen
Automatische incasso €95 euro
Jeugd actie (tot 17 jaar)
Lidmaatschap TRR + 10 tennislessen
Automatische incasso €95 euro

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 572 356 308

Tennispark Racketcentrum Ramele

Hammerweg 8
8101 NE Raalte