Lidmaatschappen & Acties

Binnen TRR werken we met verschillende lidmaatschapsvormen en hebben we vaak aan het begin van het jaar ook een actie voor nieuwe leden. Op deze pagina leggen we graag uit welke mogelijkheden je hebt! Op het aanmeldformulier (bovenaan je pagina via 'lid worden') kun je je keuze bekend maken.

Lidmaatschappen
Binnen TRR maken we gebruik van lidmaatschappen mét en zonder lessen voor een all-in prijs. Voor de all-in prijs hebben we een aantal jaren geleden gekozen op basis van feedback van voornamelijk ouders van jeugdleden. Door de all-in prijs weet je per zomerseizoen (maart tot oktober) wat je kwijt bent voor het bondslidmaatschap (KNLTB), TRR en de lessen van onze clubtrainer! Wanneer je lid wilt worden van TRR is het goed om te weten dat je ook automatisch aangemeld wordt bij de KNLTB en daarvan berichten kunt ontvangen. Dit is nodig in verband met de verzekering, maar ook zodat je daadwerkelijk kunt tennissen en kunt afhangen op de buitenbanen. 

Lidmaatschappen inclusief zomerlessen (all-in prijs)

Lidmaatschapsvormen Bedrag
Jeugdleden (tot 17 jaar) miv 01-01-2023
Lidmaatschap TRR + 18 zomerlessen
Automatische incasso €160 euro


Lidmaatschappen zonder zomerlessen

Lidmaatschapsvormen miv 01-01-2023 Bedrag
Jeugdleden (tot 17 jaar)  Bij automatische incasso € 50,00 (anders €60 euro)
Studenten (18+) met bewijs van inschrijving Bij automatische incasso € 60,00 (anders €70 euro)
Senioren Bij automatische incasso € 100 (anders €110 euro)


Actielidmaatschappen 2023

We proberen ieder jaar acties te organiseren. Om hiervan gebruik te kunnen maken, ben je de afgelopen 2 kalenderjaren geen lid geweest van TRR (afgemeld per 31-12-2021 of eerder). Daarnaast geldt onderstaand bedrag voor het eerste jaar van je lidmaatschap. Na het huidige jaar wordt je lidmaatschap omgezet naar een regulier lidmaatschap zonder lessen (die kun je wel zelf afnemen tegen betaling bij de trainer).

Ook dit jaar biedt TRR de Zomerchallenge aan. Dit lidmaatschap biedt je de mogelijk van juni tot en met september 2023 vrij te tennissen op de gravelbanen van Ramele. En dat voor maar € 50 euro. Ideaal om op een vrijblijvende manier kennis te maken met tennis. Voor de sporters waarbij de competitie in de zomermaanden stil ligt (voetbal, hockey, etc.), dé manier om lekker door te blijven sporten.

We zien je graag op de baan!

Lidmaatschapsvormen Bedrag
Senioren actie (18+)
Lidmaatschap TRR + 10 tennislessen
Automatische incasso € 95 euro
Jeugd actie (tot 17 jaar)
Lidmaatschap TRR + 10 tennislessen
Automatische incasso € 95 euro
Zomerchallenge (juni t/m september)
Lidmaatschap TRR
Automatische incasso € 50 euro
logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 572 356 308

Tennispark Racketcentrum Ramele

Hammerweg 8
8101 NE Raalte

KVK-nummer

40650477