Gezocht: Hulp bij training rolstoeltennis

22 september 2022

Op donderdagavond trainen onze rolstoeltennissers. Een leuke, gezellige en enthousiaste groep, die met regelmaat een toernooi speelt.

Ik (Johan Wolff) loop al ruim een decennia mee als assistent. In maart van dit jaar is de trainer gestopt en neem ik de trainingen/lessen over, altijd, en nu ook als vrijwilliger.

De groep bestaat nu uit 8 spelers. Als je alleen bent en over twee banen de groep uiteen zet, is de aandacht niet altijd evenredig te verdelen. Deze groep en ook ik, zijn op zoek naar een assistent naast mij.

Daarnaast is er wellicht iemand die een tennistrainer (gediplomeerd) kent die de trainingen/lessen wil verzorgen. Een assistent naast de trainer is wel een must.

Mochten er leden zijn die het leuk vinden als assistent op te treden of een trainer kennen (gediplomeerd tennistrainer) dan vernemen wij dat graag!

De trainingen/lessen zijn op donderdagavond van 18:30 - 20:00, daarna even gezellig een kop koffie drinken in het restaurant. Let wel, de assistent is vrijwilliger. Ook ik doe dit al decennia als vrijwilliger.

Wil je meer weten, dan vernemen wij het graag. Ook als je een trainer en assistent weet. Reacties graag naar [email protected]

Alvast mijn (onze) dank,
Johan Wolff

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 572 356 308

Tennispark Racketcentrum Ramele

Hammerweg 8
8101 NE Raalte

KVK-nummer

40650477