Uitstel voorjaarscompetities 2020

19 maart 2020

Uitstel voorjaarscompetities

Vandaag is door de KNLTB besloten dat de meerdere vormen van voorjaarscompetitie 2020 uitgesteld worden naar begin mei. Uiterlijk 1 mei neemt de KNLTB het besluit of de nieuwe startdatum en planning haalbaar is of dat nieuwe aanpassingen nodig zijn. Voor het hele bericht kijk op de website van de KNLTB

Voor de Competitieteams van Ramele betekend dit voorlopig het volgende:

KNLTB Voorjaarscompetitie

De KNLTB Voorjaarscompetitie voor senioren en junioren start met de eerste speeldagen in het weekend van 9 en 10 mei. Concreet houdt dit in dat speelronde 1, 2, 3 en 4 worden uitgesteld en worden gespeeld na speelronde 5, 6 en 7. Er wordt dus gespeeld in zeven opeenvolgende weken. Zodra vanuit het RIVM en NOC*NSF groen licht wordt gegeven voor het hervatten van de wedstrijden, informeren wij je hierover en passen wij de speeldata zo snel mogelijk aan op MijnKNLTB.

Kia Tenniskids competitie

Voor de Rode en Oranje competitie geldt dat de teams starten op zondag 17 mei. Teams beginnen op deze datum, zoals gepland, aan de tweede periode met speelronde 1, 2, 3 en 4. Daarna spelen zij nog speelronde 2 en 3 van de eerste periode. De andere twee speeldagen komen te vervallen. De kinderen die meedoen aan de Groene competitie beginnen op zondag 10 mei aan hun competitie. Zij starten met speelronde 4, 5, 6 en 7 en spelen daarna speelronde 1, 2 en 3.

Dit betekent ook dat de eerder verstuurde baanindeling/competitie indeling vervalt. De VCL neemt hierover contact op met de aanvoerders van de teams.

 

 

Nieuwscategorieën Corona

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 572 356 308

Tennispark Racketcentrum Ramele

Hammerweg 8
8101 NE Raalte