Nieuwsbrief Tennisvereniging Ramele Raalte, juli 2017

 

70 nieuwe leden TRR

Middels de acties die we voor de jeugd en de senioren hebben uitgezet, hebben we inmiddels zo ongeveer 70 nieuwe leden mogen verwelkomen bij onze vereniging. Daarmee zijn de acties zeer geslaagd. Veel van de nieuwe leden zien wij ook actief gebruik maken van het lidmaatschap en dat doet ons als bestuur deugd.

Onze trainer Andre Mekers heeft recent toernooitjes georganiseerd voor de nieuwe seniorleden en die waren zeer geslaagd. Het bestuur heeft die avonden de nieuwe leden erop attent gemaakt wat voor leuke evenementen er zoal nog meer op het programma staan.

We hopen een ieder op een van deze evenementen terug te zien. Voor de sportiviteit, gezelligheid en om de interactie tussen onze leden te vergroten.

De vereniging zijn wij allen!

 

Terugblik evenementen

KNLTB voorjaarscompetitie

Het was wederom een zeer geslaagde, sportieve voorjaarscompetitie met ook nog eens 2 kampioensteams. Zie (link naar bericht kampioenen).

De competitie is wederom feestelijk afgesloten met een BBQ en de huldiging van de kampioensteams.

Ben je nieuw lid en lijkt het je wat om volgend voorjaar ook met een team mee te gaan doen om je krachten te meten met spelers van andere verenigingen uit de regio, houdt dan dit najaar de website en social media van TRR in de gaten!

Ladies Day

Voor een terugblik op de Ladies Day zie (link naar bericht Ladie Day)

Jeugdkamp

In het 2e weekend van juni is wederom het jaarlijks terugkerende “nachtje slapen op het park” georganiseerd. Mede dankzij de goede opkomst van zo’n 23 jeugdleden en de inzet van de jeugdcommissie en vrijwilligers was het een zeer geslaagde dag / nacht! Getuige de foto!

Ramele Rocks

Zoals we inmiddels gewend zijn is Ramele Rocks toch wel een van de hoogtepunten van ons tennisseizoen. Het was allemaal weer fantastisch geregeld en de weergoden waren ons ook goed gezind.

Het toernooi eindigde met een wedstrijd luchtgitaar spelen op je tennisracket, getuige de foto. Het bleek wel dat we multitalenten binnen onze vereniging hebben!

Toss jeugd

De dit jaar voor het eerst wederkerende toss voor de jeugd op de woensdagmiddagen is een succes. Er wordt leuk getennist, de kinderen hebben het gezellig en er wordt telkens weer voor een hapje avondeten gezorgd door de jeugdcommissie.

Lijkt het je wat om mee te doen, kijk dan op de evenementenkalender op de website voor de volgende datum of hou de social media in de gaten!

Toss senioren met RTV

Sinds een maand zijn we begonnen met wekelijkse tossavonden voor de leden van TRR en RTV. De opening was op ons park op Ramele met een mooi aantal deelnemers.

Op de vrijdagavond vanaf 19:30 uur wordt er getosst bij TRR en op de dinsdagavonden vanaf 19:00 uur bij RTV.

Tot op heden bevalt het de deelnemende leden zeer goed en horen wij veel positieve berichten van de deelnemers.

We hebben echter nog ruimte genoeg voor meer deelnemers, dus mocht u eens met andere mensen uit Raalte willen tennissen, kom dan eens vrijblijvend meedoen!

 

Aankomende evenementen

Er staan nog een tweetal nieuwe toernooien op het programma voor de maanden september en oktober, te weten het Sallands buurtdorpentoernooi voor senioren (link plaatsen naar website) en het Retro tennistoernooi.

Van beide evenementen willen we een groot succes maken en de voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang.

Maar zoals bij alle toernooien zijn we uiteraard afhankelijk van de deelnemers, dus geef u alvast op voor het buurtdorpentoernooi en houd de website en media in de gaten voor het retro tennistoernooi! Dit beloven twee bijzondere toernooien te worden met een mooie entourage!

Daarnaast worden gelijktijdig met het buurtdorpentoernooi wederom de jaarlijkse clubkampioenschappen voor de jeugd georganiseerd, Raalter Garros.

Kortom, het belooft een roerig najaar te worden bij TRR!

 

Toss dames op dinsdag- en donderochtend

Op initiatief van een aantal dames wordt er ook op iedere dinsdag- en donderdagochtend getosst op onze vereniging.

Heeft u op een van deze ochtenden zin om een balletje te slaan, schroom dan vooral niet om eens een keer mee te doen.

 

Tot slot

Tot slot wensen wij iedereen een welverdiende zomervakantie en we zien elkaar rond (of net na….) Stoppelhaene zeker weer op het gravel terug.

 

Het Bestuur

4,493 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag