Tennislessen

De tennislessen bij Ramele worden verzorgd door Clubtrainer Andre Mekers. Andre is al sinds 1994 in vaste dienst  bij de tennisvereniging Ramele.

Gedurende de zomermaanden, 1 april t/m 1 oktober geeft hij les op de buitenbanen van TRR. Als de banen het niet toelaten of er is echt slecht weer op komst dan is er altijd de mogelijkheid om naar binnen uit te wijken. Er is dus geen uitval van trainingen.

Vanaf 1 oktober tot 1 april wordt er binnen getraind. De banen worden dan gehuurd van de pachter van de tennishal (Approach) en de leerling betaald dan een extra bedrag boven op het lesgeld.

Sinds 2015 is Andre ook een samenwerkingsverband aan gegaan met Liset Smeenk. Liset is net als Andre in het bezit van de A en B licentie van de KNLTB, dat wil zeggen dat zij aan alle niveaus les mogen geven. Samen willen zij Tennis weer extra aantrekkelijk maken door inlooptrainingen, regio trainingen , special kids trainingen, toernooitjes en nog veel meer voor iedereen uit de buurt te organiseren.

Vanaf 31 maart begint het gravel seizoen bij Tennisverening Ramele Raalte! Inschrijven voor de tennislessen is dan ook weer mogelijk.

Trainingen:
*trainingen zijn elke dag mogelijk
*aantal trainingen wat je afneemt bepaal jezelf

Prijzen:
*18 trainingen € 126,00 p.p. (groep van 8 spelers lesduur 60 minuten)
*10 trainingen € 125,00 p.p. (groep van 4 spelers lesduur 60 minuten)
*Privé trainingen € 24,00 p.p. per 30 minuten

Informatie:
Een avond zit zo vol dus laat mij zo spoedig mogelijk weten of je belangstelling hebt om lekker en uitdagend te trainen op de gravelbanen van Tennisvereniging Ramele Raalte!

Kijk op www.tennismetpassie.nl voor meer informatie. Daarnaast geeft de site ook aan hoe je je kunt inschrijven en waar je meer informatie kunt inwinnen t.a.v de tennislessen bij de vereniging.

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 572 356 308

Tennispark Racketcentrum Ramele

Hammerweg 8
8101 NE Raalte

KVK-nummer

40650477