image001De tennislessen bij Ramele worden verzorgd door Clubtrainer Andre Mekers. Andre is al sinds 1994 in vaste dienst  bij de tennisvereniging Ramele.

Gedurende de zomermaanden, 1 april t/m 1 oktober geeft hij les op de buitenbanen van TRR. Als de banen het niet toelaten of er is echt slecht weer op komst dan is er altijd de mogelijkheid om naar binnen uit te wijken. Er is dus geen uitval van trainingen.

(bekijk het lesschema zomerseizoen 2017 voor meer informatie over de lessen)

Vanaf 1 oktober tot 1 april wordt er binnen getraind. De banen worden dan gehuurd van de pachter van de tennishal (Approach) en de leerling betaald dan een extra bedrag boven op het lesgeld.

Sinds 2015 is Andre ook een samenwerkingsverband aan gegaan met Liset Smeenk. Liset is net als Andre in het bezit van de A en B licentie van de KNLTB, dat wil zeggen dat zij aan alle niveaus les mogen geven. Samen willen zij Tennis weer extra aantrekkelijk maken door inlooptrainingen, regio trainingen , special kids trainingen, toernooitjes en nog veel meer voor iedereen uit de buurt te organiseren.

Kijk op www.tennismetpassie.nl voor meer informatie. Daarnaast geeft de site ook aan hoe je je kunt inschrijven en waar je meer informatie kunt inwinnen t.a.v de tennislessen bij de vereniging.

Andre-en-Liset-1

Andre Mekers en Liset Smeenk

6,443 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag