de gier(Eén van de favorieten Bart de Gier)

 

 

 

 

 

 

Het zgn. Nationaal Ranglijsttoernooi Kampioenschappen 5* (NRTK), hét toernooi met de meeste sterren, vindt in week 33 (van 11 t/m 17 augustus) voor de tweede keer plaats op de gravelbanen bij TV Ramele in Raalte. Dit evenement kan gezien worden als de opvolger van de Nationale Tennis Kampioenschappen (NTK).

De plek op de KNLTB ranglijst is uiteindelijk leidend voor plaatsing bij de NRT Kampioenschappen 5*. Om direct geaccepteerd te worden in het hoofdtoernooi dienen spelers in het voorafgaande jaar punten te hebben behaald in een Nationaal Ranglijsttoernooi (NRT).

Het totale prijzengeld is wederom aanzienlijk ( in 2013: euro 29.000)

Er wordt gespeeld in Herenenkel, Damesenkel, Herendubbel en Damesdubbelspel.

Op maandag 11 augustus en dinsdag 12 augustus worden er 16 partijen gespeeld vanaf 13.00 uur en woensdag 13 augustus, donderdag 14 augustus en vrijdag 15 augustus worden er ook dagelijks 16 partijen afgewerkt; begintijden zijn dan 11.00 uur

Zaterdag de 16e augustus de 8 halve finales vanaf 11.00 uur en op zondag 17 augustus de 4 finales, ook vanaf 11.00 uur. Zie dagelijks het speelschema (wie, hoe laat, welke baan) op www.tvramele.nl

De wedstrijdloting vindt pas op zaterdag 9 augustus plaats in verband met de afloop van diverse internationale toernooien. Ook via de homepage van www.knltb.nl kunt u verdere info vinden over schema’s en deelnemers.

De winnaars van het dames- en herenenkelspel ontvangen sowieso een wildcard voor deelname aan de KNLTB Tennis Masters.

De titel van nationaal kampioen wordt voortaan verbonden aan de winnaar en winnares van de KNLTB Tennis Masters, die jaarlijks in december worden verspeeld.

Racketcentrum Ramele en de tennisvereniging TRR ( 8 gravelbanen) zijn verheugd met de uitverkiezing van tennispark Ramele   door de KNLTB en kunnen hierdoor hun leden en alle inwoners van Raalte in de gelegenheid stellen om tennis van hoog niveau te zien.

De jeugdleden van TRR worden in de gelegenheid gesteld om kennis te maken met enkele toppers en een aantal van hen zullen fungeren als ballen- jongens en meisjes.

Toegang is alle dagen gratis!

9,122 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag